Albufeira "Best of both worlds" WoW Events Albufeira "Work hard. Celebrate harder!" Albufeira "Best of both worlds"

Albufeira

Algarve – Portugal

Albufeira ligt aan de zonnige zuidkust van Portugal en is een opkomende partylocatie onder Nederlandse jongeren. De mooie stranden en warme temperaturen in combinatie met de mooie clubs maken Albufeira een walhalla voor partypeople.

Werken en leven in Albufeira
Albufeira is een levendig stadje, en staat bekend als oude havenstad met pittoreske binnenpleinen, een boulevard en heerlijke restaurantjes. Inmiddels is de stad uitgegroeid en is het verdeeld in twee gedeeltes, waaronder het “nieuwe” gedeelte en het “ oude” gedeelte. In het “nieuwe” gedeelte vindt het nachtleven van Albufeira voornamelijk plaats, hier vind je de strip met talloze clubs, barretjes en restaurants. Hier bevinden zich ook de grotere discotheken en ontmoet je gemakkelijk andere mensen. Het nachtleven heeft in het nieuwe gedeelte weinig grenzen en gaat door tot 5 uur ‘s nachts.. Overdag kun je dus het beste in het oude gedeelte zijn en avonds is het nieuwe gedeelte van Albufeira een absolute aanrader.

Best of both worlds in Albufeira

Men zegt wel dat Albufeira best of both worlds heeft. Dat komt doordat Albufeira prachtige stranden heeft en tegelijkertijd relatief goedkoop is (je kunt super-de-luxe uit eten voor 15 euro per persoon) kent meerdere strandjes, gesitueerd in het “oude” en “nieuwe” gedeelte. Dat maakt Albufeira een ideale bestemming om langer te verblijven, want je dagelijkse kosten zoals eten en drinken zijn vele malen lager dan in Nederland.

De stranden zijn kilometerslang en er zijn verschillende watersporten te doen. Hier kun je overdag lekker chillen en genieten van de zon. Temperaturen variëren in de zomer tussen de 30 en 40 graden. Daarmee biedt Portugal meer zekerheid qua goed weer als Spanje. Regen komt er gedurende de zomermaanden nauwelijks voor. Kortom, Albufeira gaat binnenkort ontdekt worden door het grote publiek en daarom is aankomende zomer de ideale kans om veel geld te verdienen.

What to do
  • Albufeira kent voldoende mogelijkheden om actief te blijven, denk aan de fitnessfaciliteiten, prachtige wandelroutes, hardlopen en bootcampen op een van de vele stranden, watersporten, mountainbiken en meer.
  • Albufeira is een culinaire topbestemming dat binnenkort ontdekt gaat worden, lokale wijnen, verse groenten, kazen, broodjes en vele visgerechten maken het the place to be.
  • Albufeira is een partybestemming. Er kan dus veel gefeest worden. Elke dag is er wel een feestje. Van strandfeesten tot diep in de nacht onder de sterrenhemel tot partycruises en discotheken voor 500 man.
Bereikbaarheid van, naar en in Albufeira
  • Albufeira ligt zo’n 30 minuten rijden vanaf het vliegveld Faro,
  • Vluchten zijn er al vanaf 100 euro te boeken,
  • Wij helpen je bij het organiseren van jouw reis van en naar Albufeira,
  • Om snel en handig overal in Albufeira ter plaatse te zijn, is het slim om je te verplaatsen met een scooter.
Menu