Slide Vakantiewerk in Albufeira ''Ontdek de promotor in jezelf'' Slide Vakantiewerk Albufeira "WoW Events is opzoek naar jou!" Slide Vakantiewerk Albufeira "WoW Events is opzoek naar jou!" Slide Vakantiewerk Albufeira "WoW Events is opzoek naar jou!" Slide Vakantiewerk Albufeira "WoW Events is opzoek naar jou!" Slide Vakantiewerk Albufeira "WoW Events is opzoek naar jou!"

Solliciteren

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag deel uitmaken van ons Albufeira team 2021, solliciteer dan nu!

Dit kan heel eenvoudig door ons online sollicitatieformulier in te vullen en samen met 3 foto’ s naar ons te versturen. Graag geen cv’s bijvoegen, dit om de sollicitatieprocedure zo efficiënt mogelijk te kunnen laten verlopen. De foto’ s die je bijvoegt dienen niet ouder als een jaar te zijn en op minimaal 1 foto sta je er volledig op.

 

Let op: alleen sollicitaties die aan onze criteria voldoen en alleen volledig ingevulde sollicitaties worden in behandeling genomen.

Wij zullen je sollicitatie altijd beantwoorden, je ontvangt dus altijd een bericht. Houd hierbij rekening met een responstijd van maximaal 7 werkdagen. Al gelang naar de sollicitatie positief is of niet, zullen we je informeren over het verdere verloop van de sollicitatieprocedure.

Om je een goed beeld te kunnen geven in wat wij zoeken in een promotiemedewerker hebben wij een aantal voorwaarden geschetst waar je aan dient te voldoen. Herken jij jezelf in dit profiel, wacht dan niet langer en vul het sollicitatieformulier in. Je zult altijd bericht van ons ontvangen.

Voorwaarden

Je bent tussen de 18- 30 jaar oud

Je bent communicatief sterk

Je hebt doorzettingsvermogen

Je bent stressbestendig

je hebt een verzorgd uiterlijk

Je bent enthousiast en gedreven

Je neemt je werk serieus, maar houdt wel van een feestje

Je bent een teamplayer

In juli-augustus ben je tenminste 5 weken aaneengesloten beschikbaar

Durf jij het avontuur aan? Solliciteer en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ciao em Albufeira!

Menu