Een leukere zomerjob bestaat niet!

Werken bij WoW-Events betekent een uitdagende en leuke baan hebben, maar ook heel veel lol beleven en deel uitmaken van een super gezellig team. Ons team bestaat uit een vaste kern van medewerkers die al gedurende enkele jaren terugkomen. Daarnaast zoeken we nieuwe mensen die als promotors aan de slag willen gaan om ons team te versterken. Hiermee starten we al in het voorjaar, zodat we ervan verzekerd zijn dat we ook voor aankomende zomer weer een super leuk en enthousiast team hebben samengesteld. Wij zijn er klaar voor, jij ook???

Ontdek de promotor in jezelf

Om aan de slag te gaan als promotiemedewerker in Albufeira hoef je geen ervaring te hebben. We vinden het veel belangrijker dat je feeling hebt met mensen en dus sociaal bent. We zoeken enthousiaste salestijgers met een vlotte babbel, een gezonde dosis humor en affiniteit met feesten.

Voorselectie in Nederland

Het salesteam dat in Albufeira gaat werken wordt van te voren zorgvuldig samengesteld in Nederland. Op deze manier voorkomen we teleurstellingen. Zo weet jij precies wat er van je verwacht wordt en kunnen wij een inschatting maken of je voor dit vakantiewerk geschikt bent. We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt in het team.

5 weken aaneengesloten beschikbaar in juli of augustus

Work hard, play harder

Ambitieus, resultaatgericht en een teamplayer

Salestraining in Nederland

Voordat je begint zul je een uitgebreide salestraining van ons krijgen, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt. Wel zo makkelijk. Op deze manier kun je nog makkelijker je salestargets halen. Per verkocht entreekaartje krijg je 5 euro commisie. Gemiddeld verkoopt een salesmedewerker 20 kaartjes per dag. Reken maar uit je winst.

Het is belangrijk om te vermelden dat je geen vast salaris krijgt. Daar tegenover staat dat je veel geld kunt verdienen, naar gelang het aantal kaartjes dat je verkoopt. Een betere verkoper verkoopt 40 kaarten per dag, Dit staat gelijk aan 200 euro per dag. Een topverkoper verdient meer dan 1000 euro per week.

Vakantiewerk in Albufeira

Dan is het eindelijk zover, je hebt jouw salestraining in Nederland afgerond en bent klaar om naar Albufeira te gaan. Je betaalt zelf een retourticket naar Faro, Portugal. Retourtickets zijn er al vanaf 100 euro per persoon. Met een beetje mazzel heb je dit al binnen een dag terugverdient. De eerste week ga je aan de slag als promotiemedewerker en wordt je klaargestoomd als partyseller. Een teamlid vertelt je wat je moet doen, hoe en waar je zoveel mogelijk kaarten kunt verkopen. Pas als jij aangeeft dat je er helemaal klaar voor bent, ga je zelfstandig aan de slag als partyseller.

Je werkt gemiddeld 6 uur per dag (4 uur overdag en 2 uur in de avond) en krijgt minimaal 1 en maximaal 2 vrije dagen per week. Op deze manier kun je nog meer geld verdienen.

Schuilt er een verkoper in mij?

Belangrijke eigenschappen van een goede verkoper zijn enthousiasme, leergierig zijn en ambitie. Iedereen kan dus een goede verkoper worden! Ervaring is niet noodzakelijk.
Vraag jij jezelf af of je geschikt bent voor dit vakantiewerk in Albufeira? Stel jezelf dan de volgende vragen;

Sta ik open voor een nieuwe ervaring?

Heb ik een vlotte babbel?                   Ben ik zelfverzekerd?

Durf ik makkelijk op vreemde mensen af te stappen?

Beschik ik over doorzettingsvermogen?             Kom ik enthousiast over?

Kan ik andere mensen snel van mijn ideeën overtuigen?

Kun jij al deze vragen met een volmondig ja beantwoorden en sta jij open voor een zomers avontuur in het buitenland? Dan schuilt er zeker een “partyseller” in jou!

Meld je zo snel mogelijk aan om ons salesteam te versterken en wij helpen je graag verder om jouw zomerbaan tot een succes te maken.

Interesse in deze super zomer job?

Check snel of je aan de voorwaarden voldoet en solliciteer!

Menu